FLEX DO PLATE - OD 100 DO 400KM 

U vrijeme finansijskih poteškoća svima je potrebno brzo i lako rješenje. U takvim situacijama mi u FLEX CREDIT vam stojimo na raspolaganju i nudimo brzu i sigurnu isplatu kredita po povoljnim uslovima. Možete iskoristiti prednosti naših proizvoda i podnijeti zahtjev za brzi kredit bilo gdje i bilo kada, putem naše web stranice ili na licu mjesta u najbližoj filijali FLEX CREDIT.

POGODNOSTI KREDITA DO PLATE 

Dok čekate svoju mjesečnu platu, a hitno su vam potrebna novčana sredstva, idealno rješenje za vas je kredit do plate. Dajemo vam mogućnost da odredite iznos kredita i rok otplate. Ako uskoro očekujete platu, možete odabrati minimalni rok otplate, koji je 15 dana. Ali imate još jednu mogućnost - da produžite rok otplate odabirom maksimalnog roka do 30 dana. Logično je postaviti sebi pitanje - Koliki će biti iznos rata za otplatu? Odgovor je jednostavan - NEMA RATA! Čim primite platu, možete otplatiti kredit u potpunosti.

ROK ZA ODOBRAVANJE VAŠEG KREDITA 

Nakon što završite proceduru za određivanje iznosa i roka otplate odabranog brzog kredita, dobićete odgovor od našeg osoblja u roku od 15 minuta nakon razmatranja vašeg zahtjeva. Prijaviti se možete lično u jednoj od naših filijala. Ako nemate dovoljno vremena, ne zaboravite da vam naša web stranica omogućava da se prijavite bilo kada i bilo gdje.

ŠTA TREBA DA URADITE ? 

  1. Otvorite web stranicu FLEX CREDIT i podnesite zahtjev za online kredit ili posjetite našu filijalu;
  2. Izaberite željeni iznos – od 100 do 400 KM;
  3. Izaberite odgovarajući rok otplate kredita – od 15 do 30 dana;
  4. Izaberite način podizanja sredstava u jednoj od naših filijala.
U NAMA ĆETE PRONAĆI: 
  • Pouzdanog partnera;
  • Razumijevanje vaših potreba i pomoć prilikom donošenja odluke;
  • Kvalitet, brzinu i sigurnost pružene finansijske podrške;
  • Transparentne i dostupne informacije o svim kreditnim proizvodima;
  • Širok spektar usluga, zadovoljavajuće proizvode i efikasnu i brzu realizaciju.

Kredit do plate je vaše brzo i jednostavno rješenje za prevazilaženje nepredviđenih troškova. Fleksibilni model rada i lojalnost klijenata su smjernice za FLEX CREDIT.

Mikrokrediti se ugovaraju isključivo u valuti KM (konvertibilna marka) uz deviznu klauzulu u EUR, prema srednjem kursu CBBiH na dan zaključenja ugovora o mikrokreditu.

FLEX CREDIT JE RJEŠENJE U VAŠOJ TEŠKOJ SITUACIJI !